Åka över jul & nyår? Boka nu!!

Om ni planerar en resa till Sydafrika över jul och nyår så har vi ett enda råd åt er. Eller ja, vi har väl fler, men just nu är detta det viktigaste.

BÖRJA PLANERA OCH BOKA NU!!

Erfarenheten säger att de flesta väntar tills efter sommaren, till man återvänder till jobbet efter en härlig svensk sommar och inser att det nu går mot mörkare tider och jösses vad jobbigt det är att jobba!

Vi har varje år mängder med förfrågningar i augusti och de fortsätter komma under den svenska hösten och vi har hittills inte misslyckats med att sätta ihop bra resor åt våra kunder som inte planerar så långt i förväg. Men det är ett himla pusslande och jag kan lova att ni inte kommer att få de boenden som vi har i våra förslag eller de som ni har hittat online och tyckte såg så himla fina ut.

Verkligheten är att en hel del boenden blir fullbokade nästan ett år i förväg. Många återvänder till samma plats och bokar i princip när de åker därifrån. Så vi kan inte trycka på det nog – vänta inte med att planera er resa!

Men, vi menar så klart inte att det nu är kört. Inte alls! 🙂 Vi har massor med kontakter med underbara boenden så vi kan definitivt hjälpa er. Men börja nu. Skicka iväg det där mejlet med era tankar och idéer till oss nu på en gång och sätt oss i arbete, så kanske allt är klart snarare än ni tror.

Kontakta oss på en gång så hjälper vi dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s